El meu nom és Michele; el meu germà es diu Andrea. Des de fa més de 13 anys vivim en països diferents: ell a Osimo, Itàlia; jo a Barcelona, Espanya. Tot i que aquesta porció tan important de les nostres vides l’hem passada separats, sempre vaig confiar en el fet que ens quedava temps per compartir. Itàlia i Espanya estan a prop, això és clar, i tot just començava la meva adultesa. Però les meves certeses van trontollar durant el juliol de 2017. Vaig rebre una trucada des d’Itàlia, em deien que el meu germà patia una malaltia molt agressiva i en estat avançat, una malaltia anomenada limfoma de Burkitt. Vaig agafar el primer avió i vaig marxar cap a Itàlia. Ja a l’hospital, el metge em va dir que al meu germà li quedaven 7 dies de via.

La vida no és previsible i sempre ens dóna sorpreses. 

Un dia tots en morirem, però la resta de dies no.

El meu germà continua viu, va vèncer la malaltia encara que vam haver d’esperar fins al juliol de 2022 per fer el nostre primer viatge junts. Un viatge de 7 dies a Sardenya pujats a una furgoneta. Els mateixos 7 dies que em van dir que li quedaven de vida, i que ara podíem viure pensant només en la vida, només en el present.

.error: These photos are copyrighted by their respective owners. All rights reserved. Unauthorized use prohibited.